EDITION: Fight Forum
MMA & UFC FORUM BOXING FORUM WRESTLING FORUM EVERYTHING ELSE FAQs
LIVE FORUMS FOR MMA, UFC, AND OTHER FIGHTING
Registered Users, Log In Here
This thread has had no replies for more than 90 days, and is now closed to further replies.
Adidas Continental 80 Pas Cher

biancojn

Posted 11:19 pm, 05/27/2022

Az egyetlen nem fehér szín, amely a 80-as évek sziluettjének ezen a változatán jelenik meg, a „Bluebird" – egy olyan árnyalat, amely nagyon hasonlít bármely Vente Adidas Continental 80 cipődobozhoz –, amely átveszi a márkajelzést a saroknál, a fűzők melletti logóablaknál és a nyelvnél. A gazdag kék az oldalsó sarokpanelen is megjelenik egy gömb alakú grafikon, amelyen a "World Famous For Quality" felirat olvasható. Ez a részlet a nyelvből kikandikáló logó méretező fülén is megjelenik.

Bár az alap egyszerű, így a színes akcentusok beszélni tudnak, és minden bizonnyal beszélnek. Acheter Adidas Continental 80 A lábközép szövetcsíkja ötszínű szivárványos dizájnnal rendelkezik, amely a gallértól lefelé halad a sárvédőig, és a szárnyas szárnyas nyelvcímkén is hasonló szivárványos minták láthatók. A megjelenést ezután egy szivárványnyomásos "Love Unites" grafika teszi teljessé a talpbetéten, szívből jövő biccentés az univerzum legerősebb erejének.

A "Semi Frozen Yellow" és a "Clear Pink" színekkel együtt megjelenő Adidas a hónap végén egy "Aero Blue" Adidas Continental 80 Pas Cher at is piacra dob. Aero Blue, Scarlet és Collegiate Navy színvilágba öltözött. Ez az adidas Continental 80 bőr felsőrésszel rendelkezik, kétszínű csíkkal az oldalán az osztott gumi talpon.

Az adidas Originals augusztus végén visszahozza a Chaussures de Adidas Continental 80 at "Semi Frozen Yellow" és "Clear Pink" színekben. Az egyik pár „Semi Frozen Yellow/Scarlet-Collegiate Navy", a másik pedig „Clear Pink/Scarlet-Collegiate Navy" színsémaba öltözött. Mindkettő bőrből készült a puha, rugalmas tapintás érdekében, miközben jellegzetes osztott talppal és retro stílusú részletekkel rendelkezik.

A „fehér" és „fekete" színek megjelenése után az Adidas Continental 80 Hommes/Femmes „szürke" színben tér vissza nyárra. A Yeezy PowerPhase-hez hasonló kialakítású iteráció tiszta szürke bőr felsőrésszel rendelkezik, sárga és sötét sötétkék kontrasztos díszítéssel. A lábujjakon és az oldalakon perforált részletek biztosítják a légáramlást a tömör szürke gumi külső talpon.

http://www.maytornacipo.com

IN THE NEWS