EDITION: Fight Forum
MMA & UFC FORUM BOXING FORUM WRESTLING FORUM EVERYTHING ELSE FAQs
LIVE FORUMS FOR MMA, UFC, AND OTHER FIGHTING
Registered Users, Log In Here
This thread has had no replies for more than 90 days, and is now closed to further replies.
Puma Rider Online Kopen

biancojn

Posted 11:22 pm, 05/27/2022

Eerder dit jaar maakte de klassieke Puma Rider Online Kopen een reis naar Japan en keerde terug met een nieuw 'Made In Japan'-aanbod - een premium versie van een favoriet bij fans, bestaande uit kenmerkend Japans vakmanschap en speciale aandacht voor detail. De upgrades gaan verder met twee nieuwe 'Made In Japan'-proposities die verwijzen naar de decoratieve steken in sashiko. Verkrijgbaar in 'Intense Blue' en 'Vaporous Grey', de Puma Suede heeft een bovenwerk van hoogwaardig suède en een kortere vamp in vergelijking met andere niet-'Made In Japan'-releases.

Het ademende, maar duurzame bovenwerk kiest voor een overwegend grijstinten afwerking, hoewel branding en andere ontwerpelementen geïnspireerd door de jongste Ball-broer afwijken in levendige, schijnbaar oranje flair. Puma Rider Nederland Onder de voet wordt Nitro Foam-demping op zijn plaats gehouden met een semi-doorschijnende rubbersamenstelling die een "rokerige" esthetiek geeft aan de volgende iteratie van LaMelo-schoenen; De tekst "ZELDZAME" blijft zichtbaar door het multidirectionele loopvlak, dat sinds zijn debuut op 16 december 2021 wordt geprezen door die-hard hoopers.

Momenteel is er slechts één schoenoptie - de Puma Suede - beschikbaar bij de release van de capsule, de kleurstelling is meer een knipoog naar de Dark Knight. Puma Rider Schoenen Kaap en al, de burgerwacht staat over de blauwgeverfde vormstreep, zijn figuur in zwart gedrukt, net als de suède basis, vetereenheid en tussenzool. Elders accentueert rood de kraag, "JUSTICE LEAGUE"-branding markeert de tong en gekleurde sterren stempelen over de hiel als knipoog naar de andere leden van de competitie.

De iconische harige suède constructie van het silhouet door het hele bovenwerk verwent met een vaag vervaagd kleurenpalet, waarbij zwart en wit verder naar het verleden knikken. Puma Rider Online Shop Zooleenheden onder de voeten leveren echter de meest voor de hand liggende dosis nostalgie, omdat ze niet alleen in een gele toon zijn bekleed, maar ook "slijtage" hebben over de tussenzool. Talloze netizens hebben hun afkeer van met opzet "versleten" releases geuit, maar ze kunnen de poging van PUMA waarderen.

Om het gouden jaar van de Suede te eren, werkt Puma Rider Heren/Dames samen met merken en iconen in de muziek-, mode-, straat- en popcultuur om 50 unieke drops van het klassieke silhouet te introduceren. In maart, om de speciale 50e verjaardag van zijn bestaan ​​te markeren, wordt de PUMA Suede goudkleurig. Sinds zijn debuut in 1968 is de Suede een nietje geworden in elke sneakerheads-kast. Van de baan uit de jaren 60, tot het basketbalveld, tot de voeten van b-boys uit de jaren 80, de Suede heeft de schoenenscene nooit verlaten.

http://www.multischoenen.com

IN THE NEWS