EDITION: Fight Forum
MMA & UFC FORUM BOXING FORUM WRESTLING FORUM EVERYTHING ELSE FAQs
LIVE FORUMS FOR MMA, UFC, AND OTHER FIGHTING
Registered Users, Log In Here
This thread has had no replies for more than 90 days, and is now closed to further replies.
New Balance 840 Online Shop

bushione

Posted 2:40 am, 06/24/2022

Naast de atmos-samenwerking zal New Balance nu twee pastelkleuren van hun New Balance 840 Heren/Dames -model lanceren. Het ene paar is gekleed in 'Desert Rose' en het andere paar heeft een 'Mint Chalk'-kleurblokkering. Beide zijn gemaakt van een mix van mesh, suède en leer in combinatie met bijpassende tonale branding. Een witte tussenzool bovenop een grijze rubberen buitenzool maakt het ontwerp compleet.

Met uitzondering van de samenwerkingen met No Vacancy Inn en de deelname aan de Inspire The Dream-collectie van Kawhi Leonard, is de wederopstanding van New Balance 840 Online Shop vooral toegespitst op retro-themakleuren. Door simpelweg op de productpagina in de New Balance-webwinkel te klikken, zou je de reeks gekleurde iteraties opmerken die allemaal nauwe banden hebben met vintage sportkleding-windjacks en varsity-jacks die je tegenwoordig in een lokale kringloopwinkel zou vinden.

Ronnie Fieg's toewijding aan de stadsdelen van NYC en zijn bezienswaardigheden lag op ramkoers met de gigantische structuur die bekend staat als de Brooklyn Bridge. New Balance 840 Schoenen Het was slechts een kwestie van tijd voordat hij een toekomstig ontwerpconcept overbrugde met de hangende rijbaan, maar de uitvoering is wat Fieg onderscheidt van anderen in zijn rijk. Deze New Balance 850 is inderdaad geïnspireerd op de beroemdste brug in NYC, met anvy- en crèmebeige tinten die worden geaccentueerd met scherpe rode accenten op de tong, het N-logo en bepaalde delen van de schoen.

N.HOOLYWOOD en New Balance werken al een aantal jaren af ​​en toe samen, waarbij de meeste releases kiezen voor een stille, neutrale kleurstelling. New Balance 840 Nederland Lente/zomer '20, zoals geplaagd door middel van de catwalk van vorig seizoen, geeft in plaats daarvan de voorkeur aan hi-vis kleuren omdat het het 850-silhouet gebruikt om de reddingsteams van de Amerikaanse marine te vieren. Specifiek in samenwerking met de TEST PRODUCT EXCHANGE SERVICE van het Japanse label, wordt het paar vergezeld door een intieme blik op het ontwerpproces, wat een paar CAD's in een laat stadium met zich meebrengt van de tooling, het profiel en de binnenzool.

New Balance 840 Online Kopen Productafbeeldingen delen vervolgens een veel meer gerealiseerde afbeelding op een witte achtergrond, waarbij de levendige accenten en kleuren van het palet worden benadrukt. Het bovenwerk, dat is geweven in leer en mesh, kleurt bijna volledig in neonoranje, terwijl veters en voeringen elders worden aangevuld in een veel blekere gele tint. Tongen, die in evenwicht zijn door middel van de grijstinten, kleden zich naar een metallic zilver met de bovenste constructies die zijn gemarkeerd met NB-branding en overlappende TPU-panelen. Gepatenteerde stempels kleden de teenendoos vervolgens in donkerzwart - wat de modelnaam, het sneakertype en meer aanduidt - terwijl diepe blues de aandacht vestigt op de ROLLBAR van de zool.

http://www.multischoenen.com

IN THE NEWS