EDITION: Fight Forum
MMA & UFC FORUM BOXING FORUM WRESTLING FORUM EVERYTHING ELSE FAQs
LIVE FORUMS FOR MMA, UFC, AND OTHER FIGHTING
Registered Users, Log In Here
Grealish och deras anfallande

seddfck8d

Posted 4:36 am, 05/24/2021

spurs vill komma tillbaka fotbollströjor med eget namn de senaste tre åren
Aston Villa är värd för Tottenham Hotspur när två kämpar lag försöker komma tillbaka på rätt spår. Spurs vill komma tillbaka från en förödande Europa League-utgång i åttondelsfinalen medan Villa försöker sätta några poäng på tavlan trots den fortsatta frånvaron av deras stjärna Jack Grealish. Sidorna ligger på nionde respektive åttonde plats, i utkanten av loppet om de europeiska platserna och en vinst för någon av dem skulle dramatiskt öka deras odds för att sätta in en osannolik sen säsongslöpning för att kvalificera sig till Champions League.
Villa har kämpat mäktigt utan Grealish och deras anfallande produktion har helt kollapsat. De har inte gjort mer än ett enda mål sedan 27 januari i en 3-2-förlust mot Burnley. Nyligen har de bara gjort en gång i sina tre senaste matcher och har bara tagit två poäng från nio möjliga. Förra veckan gjorde de 1-1 med Newcastle.
Sporer är, om något, i ännu sämre form. De två senaste matcherna har varit helt förödande. I Europa League sprängde de en 2-0 ledning i första etappen och förlorade 3-0 mot Dinamo Zagreb efter förlängning. Och innan det, trots en anmärkningsvärd rabona från Erik Lamela, förlorade de 2-1 mot en Gunners-sida som bekvämt spelade dem.
fotbollskläder barn billigt
fotbollströja barn eget tryck
voetbalshirts
Jalkapallo Pelipaidat Lapsille
Tottenham Hotspur har vunnit båda mötena de har spelat mot Aston Villa under de senaste tre åren.

Your Reply

Your Username:

Your Password:


 
Add Reply
Cancel
IN THE NEWS